15 de febrer 2023

Karkamal!!!

El dissabte 11 de febrer es va celebrar el Karkamal al poble i l’AFA de l’escola va organitzar una comparsa perquè totes les famílies de l’escola hi poguessin participar.


Aquest any i després de 3 anys sense celebrar el Karkamal des de l'escola, podem dir que ha estat tot un èxit ja que a la comparsa érem 115 persones!!

 

Tenint present que a l’escola aquest curs s’està treballant LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES, es va creure oportú que la temàtica de la disfressa fos la de Willy Fog viatjant en globus.


Una setmana abans del Karkamal es va entregar tot el material que feia falta per a realitzar la disfressa a totes les famílies que estiguessin apuntades. Aquell mateix dia, també es va organitzar un taller perquè les persones que volessin, poguessin confeccionar la disfressa. Això va permetre que moltes famílies que no es coneixien o no havien pogut coincidir en altres moments, es coneguessin, s’ajudessin i treballessin junts fent comunitat.


El dia del Karkamal l’AFA també va ser l’encarregada d’organitzar la botifarrada per a tots els participants al Karmamal, es van vendre 300 entrepans de botifarra i formatge.


També hem de destacar que aquest any varem guanyar el premi a la disfressa més  agosarada. 


Estem molt contents amb tota la participació i el resultat que hem tingut. 


Moltes gràcies a totes les persones que ho heu fet possible i fins el proper any!


Visca el KARKAMAL!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada