Bicibus

El bicibús és una proposta que neix des de l’AFA i es realitza de forma col·laborativa intentant implicar tota la comunitat educativa, entenent com a comunitat educativa els diferents agents del municipi que procuren per un bé comú com és l'educació dels infants, i indirectament de tota la població.


Circular en grup té moltes avantatges i es creen sinergies entre alumnes i entre famílies, però la més important és la seguretat, ja que la resta de vehicles respecten més les bicicletes quan van en grup.Objectius principals del Bicibus:

- Promoure el canvi cap a una mobilitat sostenible davant l'emergència climàtica

- Adquirir noves habilitats i més autonomia personal

- Millorar la salut i rendiment escolar dels infants


Aquests objectius són, en primer lloc, per a l'entorn educatiu, però esperem que al llarg dels anys es propaguin a la resta de la ciutadania.


Com funciona el Bicibus?

- El Bicibus funciona tots els dijous lectius

- L’organització i coordinació és per part de les famílies, a través de l’AFA de l’escola

- Els infants van de casa a l’escola amb bicicleta i ho fan en grup. En funció de l’edat poden anar acompanyats per persones adultes.

- L’itinerari de les línies del bicibús s’escull en funció de les zones on viuen les  famílies.Les línies de la nostra escola
Per veure millor el mapa: http://umap.openstreetmap.fr/ca/map/bicibus-calldetenes_815060#17/41.92540/2.28474Per poder-se inscriure al Bicibus ho podeu fer a través de la App d’inscripció: https://app.bicibus.cat/


Si teniu algun dubte o voleu més informació també us podeu posar en contacte a través del correu: bicibuscalldetenes@gmail.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada